Lélekmentők 2011.03.16. 20:34

Böjt

Kérünk benneteket, ha van tapasztalatotok, tanácsotok, élményetek a böjtről, tisztító kúrákról, osszátok meg velünk, egymással.
 
Sok téveszme kering, sokan félnek ezektől, de szervezetünknek, lelkünknek szüksége van a megtisztulásra. Aki megélte mindezt, az tudja, milyen csodás hatása van ezeknek a folyamatoknak ránk.
 
Írjátok meg bátran!

A bejegyzés trackback címe:

https://lelekmentok.blog.hu/api/trackback/id/tr352745456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Katt336 2011.03.26. 11:45:51

Sziasztok!

Én Ősszel csináltam végig egy máj tisztítást, és a utánna 1 hétre rá egy 30 cm.-es féreg távozott belőlem.
Utánna 1 év múlva megismétlődött az eset.
Ide irom a linket ha valaki szeretné megcsinálni.
Jucus A véleményedre is kiváncsi vagyok: Szerinted mi volt Ez?

www.b17hu.info/meregtelen.html

"Készüljünk fel hát a lelki megtisztulásra is, gondoljuk végig, milyen régi, beidegződött sérelmeket kell elengednünk ahhoz, hogy lelkileg megújuljunk, hogy a vidámságot, a boldogságot újra be tudjuk idézni az életünkbe. Mindehhez persze nagy körültekintés kell, pontos terv és egy tapasztalt ember tanácsát is érdemes kikérni."
Jucus szeretnék kérni egy kis segítséget hogy hogyan is fogjunk hozzá a tervhez hogy újra a jó körforgásba kerüljünk.

varga kata 2011.04.05. 08:59:07

Akkor én minden nap tisztulok:mert az összes sérelmemet elengedem nap mint nap.Nem hagyom hogy letörjön valami is csak előrenézek,és ennek rendje és módja szerint csak adok-és adok és tele van a szívem szeretettel.Működik.De ez csak a Juci segítségével működik.Ja és egy hete csak salátán élek,hallod Jucim:)Fú ez nagyon nehéz:)
süti beállítások módosítása